aseco.be

Thuisbatterijen

De revolutionaire oplossing om uw eigen energiegebruik te optimaliseren en nog meer te profiteren van uw zonnepaneleninstallatie.

Thuisbatterijen

Wat zijn Thuisbatterijen?

Een thuisbatterij, ook wel bekend als een energieopslagsysteem, is een geavanceerde technologie die de overtollige elektriciteit die uw zonnepanelen produceren kan opslaan voor later gebruik. Wanneer uw zonnepanelen meer energie genereren dan u op dat moment verbruikt, wordt het overschot aan elektriciteit opgeslagen in de thuisbatterij. Op momenten dat uw zonnepanelen niet genoeg stroom opwekken, bijvoorbeeld ’s nachts of op bewolkte dagen, kunt u de opgeslagen energie uit de batterij halen om uw huis van elektriciteit te voorzien.

Aseco

Voordelen van Thuisbatterijen

U kunt aanzienlijk besparen op uw energiekosten en zelfs profiteren van eventuele overheidssteun en subsidies. Onze experts kunnen u hierover uitgebreid adviseren en begeleiden bij de administratieve processen.

Energieopslag voor Noodsituaties

In geval van stroomuitval of noodsituaties blijft u met een thuisbatterij voorzien van stroom, waardoor uw essentiƫle apparaten kunnen blijven werken en uw comfort wordt gewaarborgd.

Tijdsafhankelijke Tarieven Omzeilen

ommige energieleveranciers hanteren tijdsafhankelijke tarieven, waarbij elektriciteit op bepaalde momenten duurder is. Met een thuisbatterij kunt u stroom opslaan wanneer de tarieven laag zijn en deze gebruiken wanneer de tarieven hoog zijn, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten.

Duurzame Energie Maximaliseren

Thuisbatterijen zorgen ervoor dat de door uw zonnepanelen opgewekte duurzame energie optimaal wordt benut, omdat u het overschot aan energie niet terugstuurt naar het net, maar het zelf gebruikt wanneer dat het beste uitkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

× Whatsapp Ons